Hej!

Vad kul att du har hittat till oss. Vitaminverket är lite av en doldis för vi gör ingen reklam och vi är fortfarande ett start-up även om vi som äger företaget har varit med i branschen länge. Vi har faktiskt inte någon ambition att bli någon stor webbutik. Vi har gjort den resan förr med att ha en stor verksamhet. Plötsligt står man där och har förlorat den personliga kontakten med sina kunder. Organisationen blir stel och fyrkantig och allt handlar till slut bara om pengar. Nej, vill vi driva Vitaminverket för att hjälpa kunder och det ska vara kul. Visst vill vi tjäna pengar som alla företag men det är inte vår främsta drivkraft och det är därför du kan vara säker på att få objektiva råd från oss om du ber om dem. Hos oss blir du aldrig betraktad som bara en kund i mängden utan vi är väldigt måna om att bygga upp en bra relation med våra kunder. Vi jobbar mycket långsiktigt.  

Vi har varit i kosttillskottsbranschen i ungefär 30 år och kan nog anses höra till de verkliga experterna när det gäller just kosttillskott. Detta eftersom vi hela tiden har varit och fortfarande är involverade i både utveckling och tillverkning av produkter. Vi är en del av ELABS, ett företag som utvecklar kanske de mest avancerade kosttillskotten i världen just nu. En del av dessa produkter säljs nu via vitaminverket.com till kunder i andra delar av världen.

Hos Vitaminverket hittar du egentligen inte så många av de vanliga kosttillskotten och anledningen till det är att vi anser att näring i första hand ska komma via naturliga källor. Det är inget naturligt med att ta isolerade vitaminer och mineraler i piller form. I naturen förekommer dessa näringsämnen i komplex och tillsammans med olika fytonutrienter. Vi har många produkter som kanske kan ses som lite udda och om du inte riktigt vet vad som passar dig så tveka aldrig att ringa oss för att få hjälp, 0175-30250. 

Tack för att du handlar hos oss!