Hej!

Vad kul att du har hittat till oss. Vitaminverket är lite av en doldis för vi gör ingen reklam och vi är fortfarande ett start-up även om vi som äger företaget har varit med i branschen väldigt länge. Vi har inte någon ambition att bli en av de stora webbutikerna. Vi har gjort den resan förr med att ha en stor verksamhet. Plötsligt står man där och har förlorat den personliga kontakten med sina kunder. Organisationen blir stel och fyrkantig och allt handlar till slut bara om pengar. Nej, vill vi driva Vitaminverket för att hjälpa kunder och det ska vara kul, intressant och utvecklande. Visst vill vi tjäna pengar som alla företag men det är inte vår främsta drivkraft och det är därför du kan vara säker på att få objektiva råd från oss om du ber om dem. Hos oss blir du aldrig betraktad som bara en kund i mängden utan vi är väldigt måna om att bygga upp en bra relation med våra kunder. Vi jobbar mycket långsiktigt.

Vi har varit i kosttillskottsbranschen i drygt 30 år och kan nog anses höra till de verkliga experterna när det gäller just kosttillskott. Detta eftersom vi hela tiden har varit och fortfarande är involverade i både utveckling och tillverkning av produkter. Vi har en nära koppling till ELABS som i grunden är en organisation som arbetar med forskning och utveckling inom området kronisk inflammation men som också ansvarar för de produkter vi säljer. 

Vi har många produkter som kanske kan ses som lite udda jämfört med vad andra webbutiker saluför och om du inte riktigt vet vad som passar dig så tveka aldrig att ringa oss, tel 0175-30250. Det kan periodvis vara svårt att nå oss.

Tack för att du handlar hos oss!