Frakt & sånt


Leveranstid
Vi strävar efter att leverera så fort som möjligt men vi har en snabb lageromsättning och därför kan det ta upp till cirka en vecka för leverans även om det många gånger går betydligt snabbare. Om du undrar över din order kan du alltid ringa oss på 0175-30250. 

Problem att hitta produkten du söker eller att beställa? 
Tveka inte att ringa till oss på tel 0175-30250. Vi finns här för att hjälpa dig. 

Vilka betalningsmetoder finns?

  • Klarna Checkout (faktura, kortbetalning, avbetalning etc)
  • Swish (kallad banköverföring). 
  • Paypal (ej aktiverad för Sverige i dagsläget).

Du väljer betalningsmetod i kassan. Vill du betala på annat sätt så kontaktar du oss. 

Fraktkostnad
För leverans i Sverige debiterar vi en fast fraktavgift på 29 kronor. Inga andra avgifter tillkommer. 


Skadad leverans
Vid skadad leverans ska du anmäla det till speditören eller dess ombud och därefter meddela oss. Dokumentera skadan med bilder.


Retur av varor
Vitaminverket står alltid för fraktkostnader om det är vi som är orsaken till att en vara måste returneras till oss, t ex om du fått fel produkt. Om du vill returnera en vara till oss pga att du har ångrat dig är det du som står för frakten. Kontakta oss innan du returnerar något.

Ångerrätt
Du har givetvis ångerrätt. Är varan i samma skick som när du fick den, dvs oöppad, så är det inga problem ångra dig, du står för returfrakten men om du vill byta till en annan vara brukar vi bjuda på frakten. Observera att vi ej kan ta emot våra produkter som är i lösning i retur, t ex produkterna i nanoform. Detta har att göra med plombering.